Gezondheid overwegingen afvallen met maaltijdshakes

 

Zoals de naam van deze website aangeeft. Gezondheid staat voorop. Altijd. Het is de nummer 1 prioriteit. Vandaag gaan we het hebben over op dieet met maaltijdshakes. We schatten in dat het maaltijdvervanger dieet op moment van schrijven het meest populaire dieet van Nederland is. Maar hoe gezond is dit dieet?

 

Vooropgesteld een maaltijd per dag vervangen door een shake o.i.d. is niet per se, per definitie goed of slecht. Je mag best een maaltijd skippen. Maar, alles ligt eigenlijk aan de shake zelf. Welk merk kies je, welke aanbieder. Want niet alle shakes zijn inhoudelijk even goed. Hier moet je op letten. Hoeveel suiker zit erin? Veel van de shakes op de markt, zitten bomvol suiker. We zullen hier niet gaan namen en shamen. Maar denk aan voor de hand liggende merken shakes van bekende Nederlandse drogisterijen en winkels. Die ten koste van alles vermijden. Goede shakes voor gezondheid bevatten louter natuurlijke suikers, dus uit fruit bijvoorbeeld. Geen toegevoegde suikers, kunstmatig suiker, 0.0 geen debat hierover, mag niet. De shake moet eiwit bevatten. Maar bovenal ook vitamines en mineralen. En hopelijk ook antioxidanten. Het moet echt een health drink zijn. Dus niet alleen voor dieet maar ook een boost voor je weerstand en je algehele gezondheid.

 

Er zijn weinig shakes op de markt die hier aan voldoen, naar ons meest recente onderzoek dit jaar 2018. De enige aanbieder die wij met een gerust hart kunnen aanbevelen op moment van schrijven is:

 

Be-Slank

Adres: Anjerplein 1, 9753 GT Haren, Nederland

Telefoon: +31 50 879 5577

URL: https://be-slank.nl/

Positief is ook dat de shakes helemaal vrij zijn van soja, gluten en lactose. Dus ook voor mensen met een allergie is dit verantwoord. En, voor vegans is dit ook een geschikte shake. Ze hebben overigens niet alleen shakes, ook de repen, https://be-slank.nl/product-categorie/eiwit-proteine-repen/, zijn zeer de moeite waard.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *