Wat te doen als je wakker wordt met je (dag) lezen in

Als jarenlang lenzen drager is het mij nu al een paar keer gebeurt dat ik of wakker werd met mijn lenzen nog in. Vaak als ik even moe op de bank ging liggen was het opeens een uur later en had ik droge ogen als ik wakker werd. Het is nu jammer genoeg ook al een paar keer gebeurt als ik met stress of mijn gedachte ergens anders in bed ging liggen. Als jij ook lenzen hebt weet je hoe vervelend het gevoel van wakker worden met lenzen is, het is ook gewoon niet goed voor je ogen. Wat moet je doen als je wakker wordt met je lenzen nog in.

Stap 1

Het allerbelangrijkst is dat je je lenzen niet direct uitdoet, omdat je ogen droog zijn zullen je lenzen lastig zijn om te verwijderen. Wacht even en druppel eventueel rustig een paar druppeltjes vloeistof zodat ze makkelijk uit te doen zijn. Ga niet spoelen met vloeistof aangezien je niet je lenzen eruit wilt spoelen.

Stap 2

Ververs je doosje met vloeistof en maak voordat je de lenzen in het lenzendoosje doet je doosje, dekseltjes en je lenzen zelf voorzichtig schoon. Als door het verwijderen van de droge lenzen je lenzen zijn beschadigd doe dan nieuwe lenzen in en gooi de oude weg.

Heb je er geen meer, treur niet je hoeft niet helemaal terug naar de winkel je kunt gewoon lenzen online bestellen. Zorg wel dat je de juiste sterktes en soort goed bestelt! Dit betekent niet dat je niet meer naar de check up moet aangezien je sterkte kan verslechteren.

Bron: https://www.123lens.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *