Bewuste maaltijden online bestellen en laten bezorgen

Voor veel studenten is het doen van de wekelijkse boodschappen niet de favoriete bezigheid. Het is een heel gedoe, je koopt vaak veel te veel (dure) producten en het kost ook een hoop tijd en energie. Waarom zou je je boodschappen niet online bestellen en alles lekker makkelijk laten bezorgen? In deze blog vind je 3 redenen waarom je als student beslist eens de online supermarkt moet proberen. Daarbij kijken we met name naar het gemak van maaltijden thuis laten bezorgen. De website maaltijdbutlerhelpt bij het vinden van een geschikte maaltijdservice in de buurt!

1. Alles tot in de keuken bezorgd

1 van de grootste voordelen van online boodschappen bestellen is dat jouw hele bestelling gewoon bij jou wordt thuisbezorgd. Maar weinig studenten beschikken over een eigen auto, en het kan een heel gedoe zijn om alle zware boodschappen op je fiets weer mee naar je studentenflat te nemen. De bezorgservice van bijvoorbeeld Picnic, Jumbo, PLUS of Albert Heijn brengt het allemaal bij jou tot in de keuken. Je hoeft het alleen nog in jouw koelkast of voorraadkast op te bergen. 

2. Online maaltijden bestellen en laten bezorgen wanneer jou dat uitkomt

Als student heb je vaak wel wat beters te doen dan de plaatselijke supermarkt bezoeken. 

Het kost een hoop tijd, en je loopt er vaak tegen allerlei ergernissen aan (drukte, lange wachtrijen, uitverkochte producten, boodschappen die je niet kan vinden enz.). De online supermarkt is 24/7 geopend, en je hebt er de keuze uit duizenden producten die altijd voorradig zijn. Vandaag besteld = morgen in huis (soms is bezorging zelfs mogelijk op dezelfde dag). Bestellen gaat super simpel met bijvoorbeeld je smartphone of tablet. Al je maaltijden bestel je vanuit je luie stoel. Bovendien zit je niet vast aan de openingstijden van jouw lokale supermarkt. 

3. Online boodschappen doen bespaart geld

“Online boodschappen doen, dat is toch hartstikke duur”, een kreet die je nog steeds vaak hoort. Maar is dat wel waar? Hieronder vind je een aantal argumenten waarom je – dankzij de online supermark en de online maaltijdservice – juist geld kunt besparen!

  • Online shoppers zijn minder geneigd tot het doen van dure, onnodige impulsaankopen. Als je online bestelt ben je vaak veel bewuster bezig;
  • Als je online bestelt, weet je precies wat je nog in huis hebt. Op die manier bestel je alleen wat je echt nodig hebt;
  • Er zijn steeds meer online supermarkten (AH, Jumbo, PLUS, Picnic, Coop), en onderling prijzen vergelijken wordt steeds gemakkelijker. Op basis van jouw boodschappenlijstjezie je al gauw welke supermarkt voor jou het voordeligst is. Zeker als je dure producten als wasmiddel of bier gaat kopen is het vergelijken de moeite waard. 
  • Bezorging is steeds vaker gratis! Online supermarkten Picnic, Deen en Spar (vanaf €50) bezorgen al gratis. Dankzij bijvoorbeeld een PLUS kortingscode of een Coop actiecode kan je ook bij deze supers vaak je boodschappen gratis laten bezorgen.  

Dit is een gastblog van maaltijdbutler.nl. Op deze website vind je – op basis van jouw locatie – supermarkten in de buurt die bij jou bezorgen. Daarnaast vind je op deze website reviews, aanbiedingen en kortingscodes van alle Nederlandse online supermarkten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *