Wat kun je met een filler bereiken?

Als je eenmaal aan een filler denkt dan betekent het dat je aan het denken bent aan een esthetische ingreep. Een filler is heel erg populair geworden in de laatste jaren. Het is ook niet zo heel gek want het is een makkelijke ingreep met een groots resultaat. Het is wel erg belangrijk voor jezelf dat je vooraf de juiste informatie hebt gezocht zodat je weet waar je aan begint.

Wat wordt er verstaan als men spreekt over een filler?

Als men het heeft over een filler dan wordt er gepraat over een vloeibare gel die je kunt injecteren in de huid zodat je het gezicht wat meer vorm kunt geven. Op veel plaatsen in het gezicht kun je het injecteren onder de huid, op die manier kun je het gezicht wat meer vormen naar eigen wens. Als je niet tevreden bent naar een deel van je gezicht dan kun je het met een filler verhelpen en opvullen.

Waar kun je een filler plaatsen?

Een filler kun je op heel veel plaatsen in het gezicht plaatsen. In het hele gezicht kan een filler worden geplaatst. Het verschilt wel op welke plaats je een filler laat inspuiten, want je kunt niet dezelfde filler gebruiken voor de lippen en bijvoorbeeld voor de jukbeenderen. Bij sarasinclinic.com kun je een gespecialiseerde arts vinden die jou kan helpen met het vinden van de juiste behandeling.

Wat gebeurt er als je een filler inspuit?

Op het moment dat je een filler injecteer dan zoekt het de goede weg onder de huid. De filler zorgt er op dat moment voor dat de plek waar het geïnjecteerd is voller wordt en meer volume krijgt. Naarmate van hoeveel er nodig is zal er meer of minder worden geïnjecteerd. De gespecialiseerde arts zal je hier precies alles over vertellen.

Hoelang blijft een filler zitten?

Afhankelijk van de behandeling kan de filler een tijd blijven zitten. Je kunt kiezen voor een tijdelijke filler en kiezen voor een permanente filler. Een tijdelijke filler zal ongeveer tussen de 6 maanden en 18 maanden blijven zitten. Een permanente filler die blijft voor het leven aanwezig in de huid.

Wat kun je verhelpen met een filler?

Met een filler kun je veel oneffenheden verhelpen. Als je bijvoorbeeld kraaienpootjes hebt en er een filler inspuit dan is het kraaienpootje weg. Heb je een kleine onderlip en wil je hem graag wat groter hebben? Dat is allemaal geen probleem, een arts helpt je er graag mee verder.

Doet een behandeling pijn?

Je vraagt je vast af of een behandeling pijn doet en daar is maar 1 goed antwoord op te geven. Een behandeling met een filler zonder verdoving kan soms oncomfortabel aanvoelen, gelukkig er toch iets aan te doen dat je minder pijn hebt of dat de pijn zelfs helemaal weggaat. Er is een verdovende crème die ervoor zorgt dat het behandelend gebied goed wordt verdoofd. Mocht je dit willen hoef je er alleen maar naar te vragen en het wordt aangebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *