Gezonde lunch bezorgen #1 tip

Loop je wel eens rond in Rotterdam en vraag jij je dan ook wel eens af waarom je toch zo weinig gezonde lunches kan bestellen? Het aantal fastfood zaken groeien werkelijk als paddenstoelen uit de grond. Wil je juist op de lijn letten of aan je gezondheid denken dan heb je niet heel veel keuze. Speciaal voor jou hebben we daarom de beste tip die je maar kan krijgen. We hebben namelijk een super toffe zaak ontdekt die jouw lunch gewoon bezorgd.

De lekkerste lunch in een Jar

Als je aan gezond eten denkt, denk je waarschijnlijk aan een saaie droge salade. Niet te veel sausjes en veel groenten. Veelal kan je deze gemakkelijk en snel kopen bij de supermarkt in een plastic verpakking. Wil je nu echt eens een super goede gezonde lunch bestellen? Dan raden we je aan om eens te kijken naar Het Lunchmoment. De naam zegt het al. Het Lunchmoment zorgt voor jou voor een lekker lunch moment. Je eten wordt namelijk bezorgd in een unieke salade jar van glas. Dit is tevens nog eens beter dan al dat plastic.

Verschillende soorten salades

Weg met die saaie salade lunches! Het Lunchmoment zorgt ervoor dat jij een feestelijke en overheerlijke salade in een jar krijgt. Je kan vooraf zelf aangeven of je van vlees (kip bijvoorbeeld) houdt of dat je vegetarisch eten wilt. Vervolgens wordt hier rekening mee gehouden. Voor je het weet staan ze voor je deur.

Week abonnement

Als je hebt aangegeven wat voor soort salade je wilt krijg je voor een hele week de lekkerste salades thuis bezorgd. Je krijgt daardoor niet elke dag dezelfde salade maar hele leuke en gezonde variaties. Hierdoor raak je nooit uitgekeken op de lekkerste lunches van Het Lunchmoment. Wij zijn al helemaal overgehaald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *