Wat mag je verwachten van all on six?

In de praktijk kunnen er zich verschillende situaties voordoen die ervoor kunnen zorgen dat je gebit niet langer over de vereiste eigenschappen beschikt. Om te beginnen is het bijvoorbeeld mogelijk dat je gebit één of meerdere tanden of kiezen mist waardoor het kauwvermogen kan worden aangetast. Daarnaast spreekt het voor zich dat het ontbreken van één of meerdere tanden ook een zekere impact kan hebben op de uitstraling die je hebt als persoon. Gelukkig zijn er op de markt tal van verschillende mogelijkheden terug te vinden om daar verandering in te brengen. De zogenaamde all on six behandeling is wat dat betreft slechts één van de opties waar je uit kan kiezen. 

Wanneer denken in de richting van een all on six?

Er zijn verschillende situaties waarin je ervoor kan kiezen om een all on six behandeling te overwegen. Om te beginnen is het bijvoorbeeld zo dat je er goed aan doet om deze keuze te maken wanneer je al één of meerdere tanden of kiezen mist. Voor heel wat mensen geldt dat ze worden geconfronteerd met één of meerdere ontbrekende tanden waardoor niet alleen hun kauwvermogen negatief kan worden beïnvloed, maar hun gebit er ook allesbehalve aantrekkelijk uitziet. Geldt dat eveneens voor jou? Dan is het zonder meer interessant om te kiezen voor een all on six behandeling.

Op welke voordelen kan je rekenen bij een all on six behandeling?

Dat een all on six behandeling door de jaren heen zo ontzettend populair is geworden is het gevolg van de vele interessante voordelen die eraan verbonden zijn. Wat deze voordelen betreft kan je in de praktijk concreet rekenen op degene die je hieronder aantreft:

  • Er is geen sprake van het gebruik van een verhemelteplaat;
  • Je loopt geen risico om geconfronteerd te worden met een loszittende prothese;
  • De tanden en kiezen zullen aanvoelen als je authentieke tanden en kiezen;
  • Het is zonder probleem mogelijk om alles te eten;

In vergelijking met een reguliere gebitsprothese mag het dus duidelijk zijn dat een all on six heel wat interessante (extra) voordelen met zich meebrengt. Dit kan dan ook zomaar ook voor jou een zeer interessante optie zijn welke het overwegen meer dan waard is. 

Zeker het overwegen waard voor heel wat mensen 

Er bestaan tegenwoordig op de markt heel wat verschillende behandelingsmethodes die je kan overwegen wanneer je geconfronteerd wordt met een gebit dat niet meer geheel aan de verwachtingen weet te voldoen. Bij het vergelijken van deze verschillende mogelijkheden is het zo dat er door mensen met zeer veel verschillende factoren rekening wordt gehouden. Een belangrijke vraag die je, je moet stellen heeft bijvoorbeeld te maken met de levensduur van de oplossing waarvoor je hebt gekozen. Daarnaast spreekt het voor zich dat ook de kostprijs van belang is. 

Voor all on six geldt dat ze niet meteen de meest voordelige oplossing is welke op de markt is terug te vinden. Er zijn heel wat verschillende, tijdelijke oplossingen op de markt aanwezig welke er bekend om staan een stuk vriendelijker te zijn voor je portefeuille… althans op korte termijn. Wanneer je de investering gaat bekijken over de lange(re) termijn zal je dan ook steevast tot de vaststelling komen dat de keuze voor een all on six behandeling zonder meer heel wat interessanter is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *