Afvallen in 2020: De populairste dieettrends

Afvallen in 2020: De populairste dieettrends

Met de feestdagen achter de rug is januari traditioneel de populairste maand om af te vallen en gezonder te eten. Dit zijn de vier grootste dieettrends van 2020. Wie wil afvallen of gezonder leven op haar lijstje heeft staan haalt hier wellicht informatie uit. Een goed eetpatroon is immers onwijs belangrijk. Zorg ervoor dat je een eetpatroon kiest dat bij je past en waar je jezelf goed bij voelt.

Afval trend 1 van 2020: Plant based eten

Steeds vaker laten Nederlanders vlees en andere dierlijke producten staan. Ook het komende jaar zal ons leven weer minder uit dierlijke producten bestaan. Dat betekent meer groenten en meer producten eten dat van bonen en noten worden gemaakt. Plant based wordt de norm voor alles, waaronder lasagne, met groenten, vegetarisch vlees en kaas. Blijf echter kritisch, want op basis van groenten betekent niet dat de producten gezond zijn. Let daarom goed op vet, suiker en chemische toevoegingen voor de juiste inname.

Afval trend 2 van 2020: Groente en fruit vervangen granen

In het verlengde van plant based eten ligt het vervangen van granen door groente en fruit. Naast tarwe- en speltmeel kun je tegenwoordig ook amandelmeel kopen. De komende tijd wordt verwacht dat deze producten steeds verder in populariteit gaan winnen. Ze worden ook steeds beter verkrijgbaar in de supermarkt. Ook populair: pasta is steeds vaker van groenten en peulvruchten en rijst is vaker gemaakt van linzen en kikkererwten.

Afval trend 3 van 2020: Oude granen zijn populairder

Waar we de afgelopen jaren massaal zijn overgestapt naar quinoa, zijn we weer toe aan meer variatie. Farao, spelt, gierst, bulgur en teff zijn oude granen die een uitstekende aanvulling zijn voor een dieet. Ze bevatten veel voedingsstoffen, vezels en hebben gezondheidsvoordelen zoals het verminderen van cholesterol en het verlagen van een beroerte, hartaandoeningen en diabetes type 2.

Afval trend 4 van 2020: Kies alcoholvrije drankjes

Steeds meer mensen kiezen ervoor om alcohol te laten staan. Bier met 0% alcohol is tegenwoordig prima te drinken en ook Radler wint enorm aan populariteit. Ook in 2020 komen er weer meer 0.0 drankjes en worden deze drankjes bovendien beter te drinken. De komende tijd verwachten wij in ieder geval ook een goede alcoholvrije wijn.

Gezondheidsproducten bestellen: online drogisterijartikelen bestellen

Alle producten waarmee jij wil afvallen kun je natuurlijk tegenwoordig online bestellen. Er zijn talloze webwinkels die gezondheidsproducten aanbieden. Koop bijvoorbeeld al jouw dieetproducten bij webwinkels. Zorg ervoor dat je vooraf altijd de webwinkel beoordelingen leest van de webwinkels waar je wil gaan kopen. Bekende online drogisterijen met dieetproducten zijn Plein.nl en Drogisterij.net. De Plein.nl beoordelingen en Drogisterij.net reviews lees je via Goedbeoordeeld.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *